Hledání

Vstup pro členy






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!
CCPS
Podpořte spolupracovníka a čestného člena CCPS - Martina Dančáka! PDF Tisk E-mail
Napsal Radek Kastner   
[21.01.2011]
Chcete se pokusit zabránit vyhození Martina Dančáka a podpořit tím zároveň ostatní terénní botaniky na katedře botaniky UP v Olomouci? Zde je adresa již dlouho očekávané petice. (o petici více níže, petici je nutno podepsat do 15. ledna 2011!!!)

Martin Dančák patří mezi několik málo odborníků a profesionálů v České republice, kteří se mimo jiné dlouhodbě zabývají i masožravými rostlinami a svou činností podporují jak studenty, odbornou veřejnost, tak i nás, ostatní zájemce o tuto část rostlinného společenství.

Díky Martinu Dančákovi se v Olomouci několikrát uskutečnilo odborné setkání zájemců o masožravé rostliny, Martin také napsal několik článků o nich a poskytl pro zájemce i nepřeberné množství fotografií MR.

Zkuste věnovat chvilku času tomu, abyste Martina v petici podpořili a pokusili se tak zabránit nesmyslnému způsobu nátlaku na schopné a pravděpodobně i "bohužel" oblíbené odborníky.

Další podrobnosti o petici:

Podpora učitelů systematiky a ekologie na katedře botaniky UP v Olomouci

Petice absolventů a jiných příznivců katedry botaniky PřF UP v Olomouci.

Kvalitní učitel s vysokou znalostí botaniky, ekologie i obecné biologie jako je v tomto případě Martin Dančák by neměl nuceně odejít z katedry botaniky kvůli projevenému nesouhlasu s vedoucím pracoviště ani kvůli jednostranně uplatňovaným kritériím hodnocení pracovníků (počet vědeckých článků na Web of Science).

Petice také poukazuje na  nutnost změny hodnotících hledisek pro odborné pracovníky, vědce a pedagogy s větším přihlédnutím k evaluaci výuky.

Petice je uložena na webu: http://www.petice.net/

 
< Předch.   Další >