Hledání

Vstup pro členy






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!
CCPS arrow Fórum
Fóra o masožravých rostlinách PDF Tisk E-mail
Napsal Radek Kastner   
[22.12.2007]

CCPS o. s. – Česká společnost pěstitelů masožravých rostlin provozuje také i toto obsáhlé diskusní fórum, jehož obsah je věnován z velké části právě problematice masožravých rostlin.

Najdete zde všechny potřebné informace přehledně rozdělené do stovek témat s tisíci příspěvky. Na své si přijdou jak začátečníci, tak pokročilí pěstitelé.Naleznete zde však i témata, která jsou věnována i jiným rostlinám než těm masožravým, seznámíte se s lokalitami rostlin, ochranou i cennými názory pěstitelů.

MASOŽRAVÉ ROSTLINY (FÓRUM)

Je určeno všem zájemcům o masožravou tematiku bez rozdílu. Pro jeho využívání následujte pokyny na jeho stránkách a nezapomeňte si přečíst i jeho pravidla!



Nám nejblíže, geograficky i jinak, jsou naši kolegové ze Slovenské republiky. Níže je odkaz na fórum Spoločenstva slovenských mäsožravkárov. Pro toto fórum určitě nebudete potřebovat žádný slovník! 

Diskusné fórum o mäsožravých rastlinách

Dalším slovenským fórem je Plantae Forum Michala Parvanova:

Plantae Forum

Ve slovenštině

Také další naši zahraniční kolegové provozují rozličná fóra věnovaná masožravým rostlinám. Z nich nejzajímavější a nejrozsáhlejší pravděpodobně jsou ta, která provozují naši angličtí kolegové:

CPUK Forum

nebo to, které provozuje největší společnost pěstitelů masožravých rostlin na světě - ICPS (International Carnivorous Plant Society), sídlící v USA, ale sdružující pěstitele ze všech koutů naší planety:

ICPS Forum Website

Obě tato uvedená fóra jsou v anglickém jazyce.

Francouzské fórum věnované převážně problematice tučnic, ale také heliamfor, bublinatek, stylidií, orchidejí, dorstenií nebo myrmekoidních rostlin.

Fascinates pinguicula

Ve francouzštině

Chcete-li si přečíst něco na zahraničních fórech a stránkách a nevládnete cizími jazyky, zkuste využít jednoduchého překladače textů, třeba toho na této adrese: 

Google překladač


Aktualizováno ( [24.05.2013] )