CCPS arrow Informační servis arrow Odkazy arrow Členové a spolupracovníci
Odkazy - Stránky členů PDF Tisk E-mail
Napsal Miloš Šula   
[14.12.2007]

V této sekci rádi prezentujeme stránky našich členů. Těší nás jejich zájem o masožravé rostliny i aktivity, které ať už společně s CCPS o. s. nebo sami vyvíjejí.

Jste-li našimi členy a chcete na těchto místech zviditelnit vlastní práci, kontaktujte nás, rádi odkaz na vaše stránky zveřejníme, pokud nebudou v rozporu s naší činností a etickým kodexem.


masozravky.com

kamil.jpg

Stránky Ing. Kamila Páska a spolupracovníků. Ing.Kamil Pásek je dlouholetým zkušeným pěstitelem MR, vydavatelem občasníku Adéla, autorem nedávno vyšlé knihy 'Masožravé rostliny – podrobný návod k pěstování'. Jeho snad nejrozsáhlejší sbírka u nás i v Evropě se odráží i v bohaté nabídce rostlin, semen, gemmů či hibernakul včetně velmi vzácných druhů.


Masožravé rostliny (nejen)

kastner.jpg

Obsáhlé stránky Radka Kastnera, věnované z velké části masožravým rostlinám, jejich pěstování, zařazení, také radám a tipům. Součástí stránek je množství fotografií i map.


Carnivore

sula.jpg

Jednoduše řešené osobní stránky Miloše Šuly pod názvem Carnivore. Součástí stránek je fotodokumentace několika zajímavých experimentů s masožravými rostlinami.


Carnivorous Plants Growing (CPG)

liska.jpg

Obsáhlé a zajímavé stránky Járy Lišky s množstvím rad a tipů, rozsáhlou fotogalerií, taxonomií, vyhledávačem synonym, slovníkem či nabídkou rostlin, semen a pěstebních pomůcek a substrátů.


Masožravé rostliny – Carnivorous Plants

flisek.jpg

Stránky Honzy Flíska, na kterých najdete bezkonkurenční množství fotografií masožravých rostlin a jejich přírodních lokalit. Honza má cit pro detail i kompozice, o masožravých rostlinách nemluvě. Spolupráce s ním si velice vážíme.


dejf.jpg
Velice zajímavé stránky Davida Franka s opravdu nepřeberným množstvím fotografií nejen masožravých rostlin (včetně množství australských trpaslíků), orchidejí, ale také obratlovců nebo bezobratlých...
k_gazdik_web.jpg
Osobní stránky našeho slovenského kolegy a člena CCPS Karola Gazdíka. Informace o masožravých rostlinách i orchidejích, ale také snímky přes mikroskop nebo kresby rostlin. Rozhodně nevynechejte!

petr-dedecek.jpg
Osobní stránky Petra Dědečka, stránky jsou převážně věnovány
masožravým rostlinám. Stránky budou v průběhu času dodělávány a
modernizovány.

Aktualizováno ( [24.06.2010] )