Kde získat masožravé rostliny? PDF Tisk E-mail
Napsal Radek Kastner   
[16.01.2008]

Zde naleznete preferované obchodní společnosti nebo jednotlivce, kteří se zabývají pěstováním a prodejem masožravých rostlin, jejich zdroje jsou široké a kvalita ověřena dlouholetou spoluprací. Navíc díky vstřícnému postoji těchto subjektů jsou členům CCPS nabízeny i jisté výhody při nákupu rostlin.


CCPS o. s. – Česká společnost pěstitelů masožravých rostlin preferuje a doporučuje následující možnosti získání masožravých rostlin:

  • MASOZRAVKY.COM – internetový obchod se širokou nabídkou rostlin, pomůcek, substrátů a dalšího pěstitelského příslušenství. Při nákupu MASOŽRAVÝCH ROSTLIN v tomto internetovém obchodě mají členové CCPS bonus 15 % z celkové částky za masožravé rostliny.
masozravky_com.jpg

  • SARRACENIA.CZ – stránky s nabídkou Mirka Srby, člena CCPS a zároveň dlouholetého pěstitele masožravých rostlin, a přestože jsou špirlice asi jeho největší doménou, nabídka je daleko širší. Pro členy společnosti CCPS nabízí Mirek slevu 20 % při nákupu rostlin. Možno též využít dalších výhodných množstevních slev. Více přímo na jeho stránkách.
sarracenia.cz.jpg

  • CARNIVOROUS PLANTS GROWING (foxCPG.com) – Obsáhlé stránky našeho člena Járy Lišky, kde najdete nejen spoustu informací, ale také nabídku rostlin, semen či pěstebních pomůcek. Pro členy společnosti CCPS sleva na odebrané zboží ve výši 10 % při objednávce vyšší než 200Kč.

foxcpg.jpg


  • MASOŽRAVÉ ROSTLINY JS - Stránky Jakuba Štěpána, který při prodeji masožravých rostlin poskytuje členům CCPS slevu 10%.

web_js.jpg

Aktualizováno ( [23.02.2010] )