CCPS arrow Encyklopedie světa MR arrow FAQ - Barry Rice arrow Všeobecné dotazy arrow Jak mám používat FAQ, abych získal odpovědi na své dotazy?
Jak mám používat FAQ, abych získal odpovědi na své dotazy? PDF Tisk E-mail
Napsal Radek Kastner   
[11.01.2008]

?: Jak mám používat FAQ, abych získal odpovědi na své dotazy?

O: FAQ jsou nastaveny jako obrovská smyčka s několika oddíly.

Každé oddělení se zabývá jiným tématem a má vlastní schéma. Můžete přeskakovat z jednoho oddělení do druhého použitím záložek vlevo v menu, v sekci FAQ.

V rámci oddělení můžete používat navigační tlačítka ve spodní části každé stránky k pohybu na předchozí nebo následující stránky. Pohodlné, že? Také můžete použít obsah a přejít rovnou ke své oblíbené palčivé otázce.


pesse01.jpg
Pinguicula esseriana

 

Pokud máte dotazy ke své mucholapce a jejímu pěstování, projděte FAQ, obzvláště oddělení věnované mucholapce podivné! Ujišťuji vás, že všechny vaše dotazy jsou téměř jistě někde ve FAQ zodpovězeny. Když ne v tomto oddělení, tak někde jinde. Jen si najděte pár minut k jejich nalezení.

Pokud máte zvláštní dotaz ohledně masožravých rostlin, které zkoumáte jako školní úkol, s největší pravděpodobností najdete ve FAQ odpověď také. Taxonomické oddělení může být dobrým začátkem.


dmada02.jpg
Drosera madagascariensis
Nakonec, můžete použít vyhledávač k prohledávání FAQ (i celých stránek CCPS, pozn. překl.). Tento vyhledávač je k dispozici na levé straně, pod jednotlivými odrážkami menu stránek. Fotografie ve FAQ (většinu) můžete zvětšit kliknutím na ně. Tak se na ně můžete podívat zblízka.

 


Page citations: none

Revised: October 2007
©Barry Rice, 2005

T: Pavla Vacková

Aktualizováno ( [15.06.2008] )
 
< Předch.