CCPS arrow Společnost arrow Registrace uživatelů webu
Registrace uživatelů webu PDF Tisk E-mail
Napsal Radek Kastner   
[26.12.2007]

Členové společnosti mají možnost se zaregistrovat jako uživatelé webu společnosti a mohou tak získat přístup ke kompletnímu obsahu stránek společnosti.

Ne všechny sekce nebo ne veškerý obsah stránek je nebo do budoucna bude otevřen všem návštěvníkům.

Pokud se chcete registrovat jako uživatelé webu a zároveň jste členy společnosti, stačí zaslat e-mail na adresu společnosti ( Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny ) s uvedením jména, příjmení, mailové adresy (pokud by měla být jiná, než ze které svou žádost o registraci zasíláte) a členského čísla. Administrátoři webových stránek provedou vaši registraci, o čemž vám bude následně zaslán informativní mail.

O tom, které části webu nebo které informace budou přístupné všem návštěvníkům webu a které budou sloužit jen členům společnosti, bude rozhodnuto na setkání členů společnosti.

 


Pozn.: Za člena společnosti je považován každý, kdo splnil náležitosti dané stanovami, souhlasí s programem společnosti a složil na účet společnosti členský příspěvek. Pouze takovýto člen může požádat o registraci.

 

Běžný postup je však takový, že každému, kdo složil příspěvek na účet společnosti, je přístup zřízen téměř obratem a automaticky. V případě, že vám nedorazí mail se jménem a přístupovým heslem, kontaktujte pro jistotu po několika dnech společnost tak, jak je uvedeno výše.


 

 

Aktualizováno ( [06.04.2009] )