CCPS arrow Encyklopedie světa MR arrow FAQ - Barry Rice arrow Úvod k FAQ arrow Jaké dárky mohu koupit pro pěstitele masožravých rostlin?
Jaké dárky mohu koupit pro pěstitele masožravých rostlin? PDF Tisk E-mail
Napsal Radek Kastner   
[09.04.2008]

O: Dobrá, takže pro začátek několik rychlých odvolání.


  1. Z žádných těchto nápadů nemám žádný finanční příjem. Tedy kromě toho prvního.
  2. Tento seznam odráží mě vlastní osobní sklony, a ne ty ICPS, atd. atd.
  3. Nemám v úmyslu urazit žádné zahradnictví tím, že ho nezmíním. Viz odvolání 2.
  4. Uvidíte několik odkazů na California Carnivores. Proč? Protože znám jejich činnost a majitele (viz odvolání 2. a 3.), a vím, že dělají dobrou práci.
  5. Toto není seznam pro mě. Promiň mami, myslím, že mi místo toho budeš muset koupit ten 400mm ED IF teleobjektiv.
  6. Doufám, že odkazy jsou pořád dobré!

dcali25.jpgdcapi17.jpg
Darlingtonia californica; Drosera capillaris

  • Moje kniha! Uh!!! Pokud mne zastihnete na jednání, budu velmi rád, pokud vám ji budu moci podepsat! Potom ji můžete prodat na eBay za majlant a jít brzy do důchodu.
  • Kniha Savage Garden Za méně než $20, tato kniha je SKVĚLÁ. K dostání ve většině velkých knihkupectví, můžete si ji objednat od autora a mít ji i podepsanou.
  • Dárkový certifikát na rostliny! Na webu je mnoho zahradnictví, kde si můžete koupit rostliny. I když třeba nedělají dárkové certifikáty, udělejte nějaký sami jménem zahradnictví. Zaplaťte sami. Zastavte se v California Carnivores a nakupujte.
  • Trička s masožravými rostlinami. Už vás zase posílám do California Carnivores. Mají na prodej nějaká dobrá trička za různé ceny.

pgrac02.jpg
Pinguicula gracilis

  • Staňte se členy ICPS! Členové dostávají Carnivorous Plant Newsletter. Stojí to $25 za rok. Členové mají také přístup do semenné banky.
  • Podložky na myš, trička, hrníčky atd. s masožravými rostlinami. Carl a Sherry Taylorovi, Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny , vytvořili sadu produktů s fotkami ICPS a logem. Jací milí lidé! Pošlete jim e-mail a zjistěte, jestli mají něco, co by se vám líbilo.
  • Utěrky na akvárium! „Co to je“, ptáte se? Pár magnetů, které můžete použít (na každé straně akvarijního skla jeden), abyste otřeli stěny toho akvária pokrytého protivnými řasami, abyste mohli zase bavit hosty.
  • Umění! Výtvarník Scott Bennett má skvělé práce s masožravými rostlinami, krásné malby. Stojí od $85 do $100, takže jsou celkem drahé. Ale jsou fantastické. E-mailujte Scottovi přímo na Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny .
  • Mucholapka na baterky! Můžete dostat i něco, co bude dokonce schopné chytit mouchy a vosy. Nejsem si jistý, jestli to bude fungovat, ale vypadá to, že by mohlo! Rozhodně to vypadá jako zábava--krká to! Viděl jsem to nabízeno na různých stránkách; poslední dobou na http://www.paramountzone.com/fcatcher.htm.


spurp46.jpg
Sarracenia purpurea


Page citations: personal observation.

Revised: January 2007
©Barry Rice, 2005

T: Pavla Vacková

Aktualizováno ( [15.06.2008] )
 
< Předch.   Další >