CCPS arrow Časopis
Časopis - info PDF Tisk E-mail
Napsal Miloš Šula   
[14.12.2007]

Česká společnost pěstitelů masožravých rostlin pravidelně vydává pro své členy časopis "Masožravé rostliny".

Časopis vychází jako viditelná aktivita naší společnosti s cílem poskytovat ucelené, rozsáhlé a odborné informace o masožravých rostlinách obdivovatelům těchto nádherných rostlin.

Časopis „Masožravé rostliny“ vychází dvakrát ročně (léto, zima) ve formátu A5 v celobarevné papírové formě. V meziobdobí (jaro, podzim) vychází dvakrát do roka „Zpravodaj CCPS“ obsahující informace o společnosti a kratší příspěvky o pěstování masožravých rostlin. Zpravodaj je distribuován v elektronické formě (PDF).

Redakční radu tvoří šéfredaktor RNDr. Richard Pichl, redaktoři Mgr. Martin Faměra, Ema Johanidesová, David Erhard a dobře známí popularizátoři světa masožravých rostlin RNDr. Lubomír Adamec a Ing. Kamil Pásek. Dále se na přípravě časopisu podílí Radek Kastner, Pavla Vacková, Marek Pilař a Stanislava Srbová.

Veškeré příspěvky do časopisu, nabídky ke spolupráci, dotazy či připomínky k časopisu, nebo žádosti o dodatečné zaslání staršího čísla posílejte na adresu šéfredaktora Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny .

Vedení společnosti a redakce časopisu děkují všem autorům, překladatelům, ilustrátorům a korektorům za jejich příspěvky a pomoc při tvorbě tohoto časopisu.

Aktualizováno ( [23.12.2009] )